Life coaching

Life coaching is een breed begrip! Mijn werk als life coach is dan ook het meest divers doordat elke uitdaging langskomt.

Even de weg kwijt

Ik richt me op mensen die even de weg kwijt zijn, dit kan op zakelijk- of privégebied zijn. De meest voorkomende uitdagingen die ik tegenkom zijn, relatieproblemen, burn-out, verslaving, rouwverwerking en niet te vergeten pesterijen en de gevolgen hiervan. Opnieuw leren houden van jezelf, terug naar die persoon die genoot van het leven vanuit de wetenschap dat het goed is zoals het gaat, zolang je maar dicht bij jezelf blijft.

Het doel

Het is voor iedereen noodzakelijk te bepalen waar je naar toe wilt de komende jaren. Dat doel is heilig! We bepalen samen het startpunt en kijken hoever je nog verwijderd bent van je doel. Vervolgens kijken we wat je nodig hebt om je doel te bereiken en wat je nog in de weg zit. Je leert jezelf te accepteren en dicht bij jezelf te staan. Je bent wie je bent en dat is prima!

De weg

De coaching richt zich altijd op de specifieke persoonskenmerken en het potentieel van jou. Vanuit jouw waarden stellen we samen doelen op die uiteindelijk weer leiden tot een zinvol en vitaal leven. Terug naar jezelf waarbij je mij als brug mag gebruiken om over elk obstakel heen te stappen!

Neem snel contact met op en maak vandaag nog de eerste stap naar de verandering van je leven!