Referenties

Marcoachvandenberg lifecoach en individueel begeleider PGB

Deze pagina met referenties geeft u een goed beeld van mijn werkwijze en hoe mensen hier naar kijken! Lifecoach en individueel begeleider vanuit het hart!

Sommige coachees geven er de voorkeur aan om niet met hun hele naam opgenomen te worden op deze referentiepagina. Uit het oogpunt van respect en privacy voor de coachee respecteer ik deze keuze! 

Individuele begeleiding PGB

Ik leerde Marco z'n 3 jaar geleden kennen. Ik was totaal mezelf kwijt. Op dat moment kwam Marco op mijn pad als individueel begeleider. Door hem ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en ben ik stappen gaan zetten. Doormiddel van sport heeft Marco mij geholpen om mijn grenzen te verleggen en doelen te stellen. Ik was bang om steeds weer terug in de kuil te vallen, dit is natuurlijk normaal, je doet het met vallen en opstaan. Zoals Marco altijd zegt: “Day by Day - Step by Step.” Inmiddels heb ik de boel behoorlijk goed op de rit en ben ik bijna één jaar van mijn verslaving af. Daarvoor ben ik Marco dankbaar al leert hij je altijd dat je het uiteindelijk allemaal zelf doet en hij alleen de brug is terug naar jezelf.

- Kenneth Wolfs

Individuele begeleiding PGB

Marco is voor mij de beste coach die ik heb ontmoet én dat is bijzonder want heb er echt velen voor Marco gezien en dat is gewoon niet te vergelijken. Super inzet, kalm én direct als het moet maar vooral een coach die echt goed kijkt naar wat iemand nodig heeft en vooral zelf ook wil. Alles is bespreekbaar. Sport als middel om gedrag in te slijten is ook erg prettig. De gevoerde gesprekken met hem zijn om te onthouden. Dat zijn wijze lessen. In één woord een prachtmens!


- Kimberley Thijssen

Lifecoaching

Bij Marco voel je je onmiddellijk op je gemak. Hij geeft je het gevoel dat je alles bespreekbaar kunt maken en luistert aandachtig. Hij combineert zijn indrukwekkende levenslange expertise met grote professionaliteit, integriteit, toewijding en oprechte goedheid. Hij veroordeelt en oordeelt niet en leert je op andere manieren naar jezelf te kijken en hoe je in het leven kan staan. Dit heeft mij een enorm gevoel van zelfvertrouwen gegeven en daar pluk ik elke dag de vruchten van.- Erica Daalderop

Individuele begeleiding PGB

Marco is voor mij het touw om op elke berg te komen, krachtig en sterk.
Hij hield mij telkens een spiegel voor. Wie ben ik nu eigenlijk echt!
Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een positief ingesteld mens met zin in het leven.- Tom Werkhoven

Opdrachtgever lifecoaching

Marco van de Berg is een krachtig persoon die mensen weer in de eigen kracht kan zetten. Hij gebruikt hierbij vele tools, intuïtie, krachtige ervaringen én zijn persoonlijkheid. Ieder mens loopt wel eens tegen de wirwar van het leven aan. Als je dan begeleid wordt door een coach die jou de regie laat voeren, je weer laat genieten van het leven én dat je daarnaast óók nog mag vinden waar je naar op zoek bent, dan kan je weer het geluk en de liefde voor jezelf tegemoet zien. Ik ben er van overtuigd dat je vindt wat je zoekt met zijn coaching.
- Yvonne Dijkstra (Netwerk Regisseur Maatschappelijke zaken gemeente Waalwijk)

Lifecoaching

Marco heeft mijn laten inzien hoe belangrijk communicatie is en dat je onverwerkte zaken die al heel lang vastzitten moet uitpraten. Hij heeft er mede voor gezorgd dat ik weer contact heb met mijn vader, na jarenlange miscommunicatie. Daarnaast is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Hij heeft mij geholpen op mijn pad waardoor ik de zon weer boven mijn berg zie uitkomen, Dank je wel Marco!

- Truus Stout

Lifecoaching

20 jaar geleden was er een persoon welke mij altijd in verlegenheid kon brengen. Hij kon mij raken op mijn emotioneel zwakke plekken. Desondanks had ik hier respect voor zonder dat hij het wist. Altijd geweten dat dit zijn gave was. Jarenlang zoekende naar mezelf en vaak gedacht of die persoon mij zou kunnen helpen. De stap nooit durven nemen maar op het moment dat ik er echt niet meer alleen uitkwam, heb ik hem benaderd. Marco heeft mijn levensdoelen naar boven gekregen. Mij weer krachtig gemaakt en mij bewust gemaakt van mijn eigen “ik”. Daarnaast heeft hij het woord communicatie een andere betekenis gegeven. Thanks!


- Bas van Tilborg

Lifecoaching

De benadering van Marco is helder, direct en soms scherp zonder dat hij daarmee kwetsend wordt zacht op de persoon en hard op het gedrag, Inderdaad. Hij heeft bij mij veel aannames onthoofd waardoor ik de zaken ineens in een heel ander licht kon gaan zien wat me veel innerlijke rust opleverde. de familie-opstelling die ik onlangs heb gedaan was een mooi bewijs van bovenstaande; met alle respect voor de emoties die daarbij horen, wist hij toch heel direct de vinger op de zere plek te leggen en aldus ruimte te creëren. Daarbij is Marco ook nog eens een fijn en oprecht mens!!!

- Dorien van Rijsewijk

24 uur coaching

Referentie 24-uurs coaching met Marcoachvandenberg In aanloop naar de feitelijke sessie stelt Marco je gerust en bereidt hij je voor op de coaching sessie. De setting waarin de gesprekken plaatsvinden is comfortabel en er hangt een fijne sfeer. Dit bij elkaar maakt dat je je vanaf het begin erg op je gemak voelt. Tijdens het praten pikt Marco onmiddellijk belangrijke punten op die uitgebreider besproken moeten worden. Dit waren zaken die mij vaak onschuldig en onbelangrijk leken, maar toch een grote rol blijken te spelen in het dagelijkse leven. Aan de hand van een aantal denkmethodes heb ik veel inzicht gekregen in de kracht van de geest waar alleen jijzelf de controle over hebt. Met dit nieuwe inzicht wordt het leven overzichtelijker en zijn problemen een stuk makkelijker aan te pakken, zowel nu als in de toekomst. Zoals Marco zelf aangeeft coacht hij op gevoel. In mijn beleving sluit zijn gevoel perfect aan op de situatie die op dat moment aan de orde is. Zo weet Marco ook wanneer er dieper op een onderwerp ingegaan moet worden en wanneer het goed is om een stapje terug te doen. Het doen van een stap terug om later het gesprek weer op te pakken is niet mogelijk bij een standaardsessie van een uurtje. Hierbij heeft de tijdsduur van 24 uur duidelijk een toegevoegde waarde. Tijdens de sessie krijg je erg veel informatie die Marco ook opstuurt, waardoor je alles rustig kunt verwerken. Ik heb de 24 uur als intensief en toch ontspannend ervaren. Het heeft me veel energie gegeven om aan de slag te gaan met alles wat ik heb geleerd. Het is een unieke en bijzonder leerzame ervaring die ik iedereen gun!

- Mevrouw M. (19 jaar) te Hoorn NH

24 uur coaching

Marco creëert op heel natuurlijke wijze een prettige en veilige omgeving waar openheid en kwetsbaarheid mogelijk zijn. Hierdoor konden wij al vrij snel een niveau dieper gaan en niet alleen de ‘root-cause’ van de situatie bespreken, maar ook handvaten waarmee ik verder kon in de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat in een 24-uur sessie veel meer diepgang kan worden gevonden dan individuele sessies van 1,5 uur. Marco voelt feilloos aan wanneer extra diepgang/coaching nodig is en het aansnijden van een luchtiger onderwerp. Marco is kalm en een heel prettige gesprekspartner. Hij windt er geen doekjes omheen, is eerlijk en direct en legt in no-time de vinger op de zere plek. Zoals hij zelf aangeeft is Marco de brug tussen wat in je eigen bereik ligt en wat je simpelweg nog niet inzag. Uiteindelijk doe je het echte werk zelf, diep van binnen. Hier heeft Marco ook een aantal tools voor die me enorm hebben geholpen. Ook de nazorg, na het weekend, in de vorm van additionele informatie, heb ik zeker gewaardeerd. Ik kan het iedereen aanraden!

- Mevrouw I., 39 jaar uit Zuid-Holland