Over mij

Mijn naam is Marco van den Berg, ik ben geboren in 1970 en woon in Hoorn. Even over mij en mijn carrière. Na 15 jaar gewerkt te hebben als manager binnen diverse organisaties zoals Interpolis, IAK verzekeringen, DMG Meubelen en Exact heb ik de overstap gemaakt naar het vakgebied personal coaching. Ik sta er om bekend dat ik als coach/begeleider hard ben op het gedrag en zacht op de persoon. Het eindresultaat staat voor mij altijd voorop!

Marcoachvandenberg lifecoach Hoorn over mij

Doelgroep

Binnen mijn vakgebied richt ik me specifiek op het coachen van mensen tussen de 15 en 85 jaar. Ik focus me hierbij op 3 pijlers, te weten:

  1. Individueel begeleider PGB
  2. 24 uur coaching
  3. Life coaching

Doel

Het ultieme doel van mijn coach- en begeleidingstrajecten is de brug vormen waarover u weer terug gaat naar uzelf. Persoonlijk geluk en liefde voor uzelf is wat u krijgt. Opstaan en direct weer weten dat het goed is zoals u bent. U bent het waard! Volledige participatie in de samenleving, passend bij uw specifieke persoonskenmerken en uw potentieel. Behoort u tot de beroepsbevolking en zit u zonder werk, dan is werken naar vermogen een belangrijke pijler binnen het traject.

Werkwijze

Ik ben NLP, EMDR én ACT gecertificeerd en maak daarnaast gebruik van verschillende andere coachtechnieken. Indien gewenst combineer ik het coachen met samen sporten én met voedingsadvies. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een fit lichaam bijdraagt aan een fitte geest.

Tot slot

Benieuwd geworden naar mijn werk als coach/begeleider en op zoek naar meer informatie?
Neem dan contact met me op via deze link of bel me direct 06-22755664.
Ik spreek u snel!

 

Groeten Marcoach