24 uur coaching

24 uur coaching is gebaseerd op het programma 24 uur met…  Het is een geheel nieuwe manier van coachen die nu nog uniek is. Ik heb een pilot gedraaid met een aantal vrijwilligers en op mijn pagina referenties kun je terug lezen wat hun ervaringen waren.

Wat is het idee?

We sluiten ons samen 24 uur op in mijn appartement aan het prachtige plein de Roode Steen in het hartje van Hoorn. In deze 24 uur delen we bijna alles samen. We koken samen, praten samen en luisteren samen naar muziek.  Uiteindelijk kan er nog veel meer op ons pad komen zoals het spelen van bordspellen en bijvoorbeeld samen mediteren.
Douchen en slapen doen we apart natuurlijk. Je slaapt in een aparte kamer en voor je zelfverzorging is discretie en privacy gegarandeerd.

Waarom 24 uur?

In 24 uur gaan we in op jouw uitdagingen in het leven. Het is lifecoaching dus alle uitdagingen mogen aan bod komen. We gaan tot het gaatje en waar je normaal gesproken maanden in een traject zit waarbij je 50 min per week een psycholoog spreekt gaan we nu all the way in 24 intensieve uurtjes! Terug naar jezelf, dat is het uitgangspunt. In 24 uur is het onmogelijk om jezelf te verstoppen, als je ervoor kiest om met mij in zee te gaan dan mag je er vanuit gaan dat je je eigen uitdagingen helder in beeld krijgt en weet wat je te doen staat in de nabije toekomst. Het sleutelwoord is ACTIE!

En daarna?

Je krijgt natuurlijk heel veel informatie op je bordje in 24 uur. Dat betekent dat je daarna direct met jezelf aan de slag kunt en met de informatie die ik je achteraf verstuur kun je lang vooruit op de weg terug naar jezelf. Natuurlijk kan het zijn dat je na een maand of een paar maanden denkt, ik zou toch nog wel een keer wat dingen willen bespreken. Dat kan, dan maken we gewoon een reguliere afspraak samen. Op basis van je vraag of vragen bepalen we hoe lang deze sessie moet zijn.

Voor wie?

Voor iedereen die kampt met een uitdaging in het leven waar hij of zij zelf niet uitkomt. Verslaving, burnout, misbruik, suïcidaal of een psychische beperking zoals PTSS of Autisme, waar je nu nog niet zo goed mee om kan gaan, alles mag aan bod komen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou, jouw uitdagingen in het leven aan te gaan en er samen voor te zorgen dat je weer terug komt bij jezelf. Ik ben de brug waar jij over heen mag lopen. Of je ook echt gaat lopen? Dat is geheel aan jou…

Wil je hier meer informatie over zoals mogelijke data en de prijs? Neem dan contact met mij op.

24 uur met